DownTown Uden

Welkom bij DownTown Uden B.V.

Volgende Pagina

Over Ons

DownTown Uden is onderdeel van de DownTown Production groep en handelt in machines en hulpmiddelen voor de bouw.

Wij verkopen diverse producten die uw productiviteit verhogen en het werk een stuk eenvoudiger maken.

Onze machines en hulpmiddelen voldoen aan alle verreiste veiligheidsnormen en bij eventuele mankementen of problemen is ons team is altijd telefonisch bereikbaar om zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers zijn we in staat om onze producten snel van aanpassingen te voorzien mocht u specifieke wensen hebben. Persoonlijk contact met onze klanten is dan ook iets wat hoog in het vaandel staat.

Volgende Pagina

Actueel

Momenteel voeren we binnen ons assortiment enkele zeer interessante producten :

De belijmingsmachine

Stelpilaster 2.0

De keukenblad transporter/legger


De belijmingsmachine voor het Easylationwall Gevelsysteem.

Stelpilaster 2.0 waarmee u snel en gemakkelijk pilasters, zuilen en schoorstenen kunt stellen en metselen.

De keukenblad transporter/legger waarmee u zonder enige moeite zware keukenbladen of eilandbladen kunt vervoeren en plaatsten.

Volgende Pagina

Contact

Voor vragen of een afspraak kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Tevens kunt u ons telefonisch bereiken op 0621 298551

Volgende Pagina

Easylationwall belijmingsmachine

Hieronder enkele afbeeldingen van de belijmingsmachine waarmee de Easylationwall platen kan worden verwerkt.Volgende Pagina

Stelpilaster 2.0

Hieronder enkele afbeeldingen van de stelpilaster en afgeronde projecten waarbij de stelpilsater is gebruikt.Klik hier om een filmpje van dit product te bekijken op YouTube

Volgende Pagina

Keukenblad transporter/legger

De Keukenbladen-Transporter maakt het transporteren en plaatsen van bladen en of platen vele malen gemakkelijker. U kunt met de transporter gemakkelijk over drempels rijden (max 20cm) De transporter kan 360 graden om zijn as draaien en heeft een laadvermogen tot 350 kg

Klik hier om een filmpje van dit product te bekijken op YouTube

Volgende Pagina

DownTown Production

Welkom bij DownTown Production B.V.Of bezoek een van onze andere ondernemingen.

Volgende Pagina

Over Ons

Ons bedrijf downtownproduction.nl is enige tijd geleden begonnen met het uitvinden en produceren van machines voor het bewerken van natuursteen, een lastig product om te verwerken.

Hier opvolgend zijn nog meerdere machines en toepasingen voor de bouw geproduceert en verbeterd. Ons bedrijf is ontstaan een jaar of 10 geleden uit hobby maar is nu klaar om ook u van dienst te kunnen zijn, wij vinden oplossingen voor veel voorkomende problemen en maken daar mee het leven van u en u werknemers een stuk makkelijker.

Er wordt door ons mee gedacht en gezocht naar een passende oplossing. bel of mail ons en wij maken in veel gevallen u dromen en wensen realiteit.

Volgende Pagina

Diensten

Onze vaste klanten waarderen de persoonlijke benadering in onze dienstverlening en de vriendelijke, informele sfeer. Dat alles zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Onze langdurige ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht. Onze medewerkers zijn thuis op diverse terreinen. Wij besteden de grootste zorg aan veiligheid en milieu.

Volgende Pagina

Actueel

Welkom op onze nieuwe website. Hier kunt u een compleet overzicht van onze projecten vinden. Ons primaire doel is om u op de hoogte te houden van de meest recente informatie, die voor u van belang kunnen zijn.

Momenteel zijn we gestart met de productie van een nieuw product voor de in bouw, bedoeld om het gemak en de snelheid te verhogen bij het plaatsen van gemetselde pilasters voor erfafscheidingen.

De fotos en informatie betreffende dit project vind u onder het kopje "projecten" (stelpilaster 2.0).

Tevens zij we druk doende met de productie van de belijmings-machine bedoeld voor een nieuw gevelsysteem voor de bouw. Deze producten zijn reeds op de markt. Meer informatie vindt u onder het kopje "projecten" (gevelsysteem).

Volgende Pagina

Projecten

Hier zijn enkel al door ons gerealiseerde projecten.

Light battle Amsterdam

Stelpilaster 2.0

Gevel systeem

Reeds ontwikkeld

Volgende Pagina

Contact

Voor vragen of een afspraak kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Volgende Pagina

Light Battle Amsterdam

Light Battle was een episch gevecht van licht in de Amsterdamse binnenstad. Een interactieve installatie waar de bezoeker zich letterlijk in een strijd kan storten. Dit kunstwerk is het beste te omschrijven als een boog van licht die een fietspad overbrugt. Bezoekers aan de beide zijden van het fietspad kunnen het tegen elkaar opnemen door licht via de boog over het water te sturen. Het licht wordt gegenereerd door fietsen aan weerzijden van het fietspad. Het team dat het hardste fietst, genereerd de meeste stroom om de tegenstanders te verslaan met hun licht.

Het onderdeel dat er voor zorgt dat de fiets een natuurlijke weerstand ondervindt is gerealiseerd door middel van een hydrauliek systeem welke is ontwikkeld door DownTown Production.

terug naar projecten

Stelpilaster 2.0

De stelpilaster 2.0 is geruime tijd geleden door ons ontwikkeld op basis van eigen ervaringen bij het metselen van pilasters op de erf-afscheidingen. We liepen tegen het probleem dat we niet bij de buren het erf mochten betreden en het feit dat het heel veel werk is om telkens weer opnieuw vier profielen te stellen. De stelpilaster 2.0 lost dit probleem op doordat je maar een profiel hoeft te stellen waardoor je volledig zicht hebt en geen hinder bij het metselen. Uit eigen ervaringen is gebleken dat het metselen van pilaster hierdoor ook nog eens twee maal zo snel gaat.


Voor meer informatie kijk op www.stelpilaster.nl

terug naar projecten

Easylation

EasylationWall, makkelijk, mooi en maatgevend. EasylationWall is sterk in innoveren. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden op het gebied van isolatie-oplossingen. Ons isolatiesysteem is op elk vlak innoverend: de werkwijze, de productkeuze, de snelheid van aanbrengen en de haalbare energienorm onderscheiden zich van andere systemen. 100% uitstraling van traditoneel metselwerk maar dan vele malen sneller te realiseren.


Voor meer informatie kijk op www.easylationwall.com

terug naar projecten

Reeds Ontwikkeld

Hieronder een paar fotos van de zagerij van RNT Tegels en Natuursteen Volkel. Deze machines zijn reeds geruime tijd in bedrijf.

Voor meer informatie kijk op www.easylationwall.com

terug naar projecten

DownTown Volkel

Welkom bij DownTown Volkel B.V.

Volgende Pagina

Over Ons

DownTown Volkel is onderdeel van de DownTown Production groep en prepareert de platen die nodig zijn voor het Easylationwall systeem.

Het team van DownTown Volkel bewerkt de platen XPS met uiterste precisie tot een hoogwaardige isolatieplaat waarop de gevelbekleding later kan worden aangebracht.

Naast de productie van deze platen zijn we ook proactief bezig met de reductie van het energieverbruik tijdens de productie en het reduceren van het afval. Dit alles om er voor te zorgen dat de belasting op het milieu tot een minimum wordt beperkt.

DownTown Volkel verleend uitsluitend haar diensten aan Easylationwall en voor vragen of bestellingen van dit product kunt u dan ook terecht bij Easylationwall.

Volgende Pagina

Actueel

Momenteel zijn we druk bezig met het uitbreiden van onze productiecapaciteit om te kunnen voldoen aan de vraag van dit innovatieve product.

Deze nieuwe productielijn verwachten we op zeer korte termijn in gebruik te gaan nemen.

Volgende Pagina

Projecten

Hier zijn enkel al door ons gerealiseerde projecten.

Huissen

Utrecht

Venhorst

Voor meer informatie kijk op www.easylationwall.com

Volgende Pagina

Project Huissen

Hieronder enkele afbeeldingen waarbij easylationwall is gebruikt in een prefab project in Huissen.Volgende Pagina

Project Utrecht

Hieronder enkele afbeeldingen waarbij easylationwall is gebruikt over de bestaande muren in Utrecht.Volgende Pagina

Project Venhorst

Hieronder enkele afbeeldingen waar easylationwall is gebruikt om een woonhuis in Venhorst volledig te renoveren. De afbeeldingen geven een duidelijk beeld van het ervoor, het tijdens en het resultaat.

Volgende Pagina

DownTown Natuursteen

Welkom bij DownTown Natuursteen B.V.

Volgende Pagina

Over Ons

DownTown Natuursteen is onderdeel van de DownTown Production groep.

Wanneer het gaat om maatwerk en natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze moderne natuursteenzagerij en ons ruime assortiment hardsteen, graniet en marmer maken het mogelijk dat wij nagenoeg al uw wensen kunnen realiseren.

Of het nu gaat om vensterbanken, raamdorpels, deurdorpels, keukenbladen, schoorsteenplaten, muurafdekplaten, tafelbladen, tegelplinten, steenstrips of welk ander natuursteen product, DownTown Natuursteen maakt het mogelijk.

Tevens leveren wij diverse maten Braziliaans Leisteen (Mustang) tegels rechtstreeks uit eigen voorraad. Voor meer informatie over dit product verwijzen wij u naar www.koop-natuursteen.nl

Naast keukenspeciaalzaken en bouw ondernemingen leveren wij onze producten ook rechtstreeks aan particulieren.

Uiteraard kunnen wij ook de plaatsing van onze producten voor u realiseren zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

Volgende Pagina

Diensten

Wij zagen maatwerk natuursteen voor bedrijven maar ook voor particulieren.

Ook zagen wij onder andere blokjes voor beelden, planchetten, vensterbanken, plinten en stroken in alle maten tegen een nette prijs.

Bij ons bent u voor bijna alles aan het juiste adres.

Volgende Pagina
Volgende Pagina

Contact

Voor vragen kunt u gebruik maken van onderstaande formulier.

Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom, Looierstraat 8, 5408 SZ Volkel. Geopend 7 dagen per week op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen met 06 2129 8551 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Volgende Pagina